Nyheder

Hjemmeside

10. marts 2019

Der er sket noget nyt i foreningen

For nogle år siden sad vi, tidligere bestyrelse, med en mavefornemmelse der sagde, at vi ville blive ved med at vokse. Derfor begyndte vi at overveje, om det ville være en god ide at stable en hjemmeside, som vil repræsentere os. Det ville vise professionalisme, idet der måske er nemmere at få hjælp i forhold til støtte af diverse organisationer, hvis de kunne åbne vores hjemmeside og se hvad foreningen indebærer.

Allerede der begyndte vi at bruge en masse tid på at researche hvilke muligheder vi havde med hensyn til økonomi, tid og ressourcer.

Men desværre var vores mål ikke så ligefrem, som vi ønskede. Der var flere mure, som vi skulle kæmpe os over. Vores ressourcer var desværre ikke der. Så gemte vi idéen på hylden et stykke tid.

Men så skete der noget nyt – vi fusionerede nemlig sammen med Vejle Døveforening. Det betød, at vi ville få os flere ældre medlemmer. Dog viser det sig dermed, at ikke alle ældre har facebook som er vores primær mediebrug.

Så nu skal vi i gang. Vi i bestyrelsen har nogle gode forbindelser, som skal udnyttes. Pga. ressourcer har vi valgt at bruge en webudvikler, som skal udvikle vores hjemmeside.

Vi i bestyrelsen har brugt mange timer på at få hjemmesiden op at køre, og vi håber at I kan lide den. Vi kan slet ikke vente med at vise den frem og glæder os rigtig meget til at vise jer den.

I er mere end velkommen til at give os feedback – for vi kan kun blive bedre, hvis vi ved hvad vi skal arbejde videre med.

Mange glædelige hilsner fra bestyrelsen.

X